Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är änglar

Vi är änglar

De bekymmer jag har ska aldrig få lysa klart
bredvid nattens himmelska stjärnor
Sjukdomars skuggor
Jag kan gnistra ikväll jag lever i kärlek till världen

Mina två älskade änglar
jag kan lysa på jorden ikväll för vår skull



Om jag svävar i tomhet imorgon
Kan jag inget göra
Om jag inte känner genuin glädje när jag vaknar igen
Kan jag inget göra bara
låta mig känna
låta mig falla
låta mig plockas upp



23:31 och jag tänker att livet inte får försvinna för att döden finns
Jag vet inte och imorgon kanske jag är tom men just nu vill jag tro att
döden är en anledning till att lysa

Ett skäl till att lysa på jorden tillsammans med änglarna i himlen.




Fri vers av haw
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-08 23:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra skrivet i innerlig fin ton
jag håller med dig.
2012-07-03

  M M Mannheim VIP
Din änglalikt är inte bara underbar poesi...det är större än så! Det är en text att bokmärka och att ta med sig i livet.
Jag såg din ålder och det gjorde mig glad att det finns en framtid för den typ av poesi som jag tycker om när min framtid är slut!
2012-06-10

    ej medlem längre
Angel Eyes...
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

haw
haw