Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okey! Jag vet ... men stundom blir längtan mig övermäktig ...




Lördag kväll ...

... God mat
kvalitetstid 
med min älskade dotter
bättre än all världens vinstlotter!

Likväl

när jag nu sitter 
ensam här framför datorn
med en film i bakgrunden 
ett glas cola
en kopp kaffe
lite chips och jordnötter

... även om jag väl borde vara rätt nöjd ...

känner jag hur min längtan
efter dig som är ämnad för mig
fylla hela mitt väsen

Vet att en del
ser det som om
jag vore alldeles för kräsen
och borde sänka mina ideal

för att kunna göra ett mer
realistiskt val

Men den dig jag vill finna i mitt liv
är någon alldeles speciell
för vilken det inte finns något substitut
vare sig vid dagens slut 
i allmänhet
eller en sådan här lördagskväll
i synnerhet

Ty liksom jag är 
det enda tänkbara
alternativet för dig
är du, min älskade
den enda för mig!

Just nu önskar jag blott bara
du vore här hos mig ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-09 22:41



Bookmark and Share


  Cammie
Bra uttryckt! Jag känner ju inte dig, men kan inte låta bli att stanna vid en undran över vilka ideal du har och på vilket sätt du anses/anser dig själv kräsen. Sånt är alltid intressant att ta del av. Människors synvinkel vidgar mina egna vyer.
2012-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Du får fram din längtan så bra i dina ord.
2012-06-09

  Magica VIP
Åh så himla fint skriven text! Gillar mycket. :)
Kram!
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP