Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag för ett tag sedan, Nu har min lilla mamma funnit ro i en annan dimension.


Min mamma skall snart dö



När döden skall komma


sakta....sakta




med sina tysta, svala vingslag
för att omfamna ännu en själ


En själ
som skall vara redo för avfärd
mot det mycket

okända

...

kan smärtan vara

outhärdlig

svårförnimmad

skrämmande

hjärtskärande
...


Urholkad sitter du där
av ditt forna jag

ÄLSKADE lilla mamma




Fri vers av NågonAnnans
Läst 416 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-10 11:52



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
starkt och vackert om det vi alla fasar för.
2012-09-24

  Bibbi VIP
Berör starkt.
2012-08-31

  Michaela Dutius
Tårarna rinner när jag läser den här....minns hur det var...du beskriver det så fantastiskt starkt.
TACK!
2012-08-11

  Julio VIP
Och er kärlek måste ha varit väldigt stark..känslofylld text in till roten
2012-06-12

  Julio VIP
Och er kärlek måste ha varit väldigt stark..känslofylld text in till roten
2012-06-12
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans