Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är att döma kärleken, den bara finns där!


ÄLSKAR




Kärleken...

Den finner inga hinder.

Dömer INGEN

Bara att älska och känna kärlek...

JAG älskar DIG!

Ta det eller ej!

Så det såååå...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-10 21:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
jupp, svårare än så är det ej
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans