Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är du som kommer med våren

du bara står framför mig
med solglitter i ögonen
och världens varmaste hjärta
gömt bakom revbenen

(värmen hjälper knoppar att brista)

du kramar mig
skrämmer bort mörkret
smittar mig med din trygghet
den som du inte själv märker

(tomhetskänslan är långt borta nu)

jag vill aldrig släppa dig
ändå gör jag det
cyklar hem
ikapp med smältvattnet

(jag ska alltid finnas för dig)

äntligen är våren påväg




Fri vers av vilsen
Läst 1106 gånger
Publicerad 2006-02-03 15:08



Bookmark and Share


    Camillaa
Otroligt :)
/ C
2006-12-21

    Ängel i regnet
fy fan vad bra, måste jag bara säga. Precis så jag känner.
Du har så vackra ord, du sätter dom helt rätt med, Perfekt !
2006-02-05

    livräddaren
JAG ÄLSKAR DIG!så sjukt vacker denna är!
2006-02-03

  JML
jättebra. Vackra bilder och tydliga gestalter.
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

vilsen