Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Små barn små bekymmer men som ändå kan te sig enorma... En solig eftermiddag i Juni när man inte får vara med de andra tjejerna.


Liten flicka stora tårar





Stora tårar rullar ner för kind

på liten flicka


-Vad gör jag för fel mamma??



Sätter mig på huk

Lägger mina händer på hennes knän

Ser henne djupt in i de vackra ögonen

och säger

-Sånt är livet min lilla gumma, du gör inte fel...det blir fel ändå ibland

hon ler försiktigt med tårgnistrande ögon, ser lättad ut


Om jag ändå kunde bära dig på två starka armar genom livet älskade unge så hade jag gjort det.




Fri vers av NågonAnnans
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-11 18:55



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Bra beskrivet - som mamma känner jag igen.
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans