Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen

Endast en kyss, blott ett farväl.
En stund av nöje, blott ett farväl.
En stund ditt följe, vad var dina skäl?
Var det endast nöje? Nej, blott ett farväl.

För nöjes skull, du ohämmad och full.
Hyvlade du slätt, förkrossande lätt.
Din kyss den var god, tills jag ensam stod.
Vad var dina skäl? Blott ett farväl.




Fri vers av Krister O
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-02-03 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krister O
Krister O