Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är ofta rädd för att släppa mina snäva gränser. Ge de som står mig nära spelrum för jag är så rädd!


Varför FINNS


Denna enorma, STORA, plågsamma, paniska känsla att förlora någon jag älskar

Är tamigfan rädd för ALLT!!

Sudda bort....Sudda ut

våga....
.
SE

våga

KÄNNA

.
....

Insupa det ljusa och insupa hopp

lita till livet

Det bara blir


JAG ÄR

rädd för att leva
och
rädd för att dö

Men mest rädd för smärtan
som i mig skär och bränner

oron
som tär och spränger

sönder mitt väsen

......................................................................







Fri vers av NågonAnnans
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-12 19:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Lätt att känna igen sig i denna
en sådan smärta härjar många sinnen, trots vetskapen hjälper det inte särskilt att veta om hur 'vanligt' det är med just osäkerhet och rädsla.
2012-06-12
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans