Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utveckling gör mig invecklad


Jag vill inte utveckla mig

med risk att bli allt

FÖR

invecklad

för blir jag mer invecklad än jag redan är

så blir det svårt för vidare

utveckling




Fri vers av NågonAnnans
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-12 21:43



Bookmark and Share


  e-poeten
som leder till avveckling,,,
kanske,,,
=)
2012-06-16

  Hawk
Ja, det är inte alltid lätt med invecklad utveckling :)
2012-06-12
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans