Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara en smula galen egoist är att befinna sig i frihet ett tag...

 

 

Om man sa vad man tänkte

utan krussiduller

Om man gjorde precis

så som man skulle vilja göra

 

undrar om något skulle ändra på sig...

 

Om man skulle tycka att man

själv gjorde något bra

skröt om sig själv

Om man vore stolt

för något man gjort

om man just för en liten sekund

strunta i alla andra

även om man skulle då bli kallad

galen egoist

 

undra om något egentligen skulle hända?

 

vad gör oss så rädda

för att inte vara en i mängden

för att inte passa in

ingen av oss är ju lika ändå

 

undra om någon skulle märka skillnad?

 

Att få vara den man är

att få tycka på ett ödmjukt sätt

men ändå säga vad man står

 

är det fel?

 

*undrar*

 

att vara en smula galen egoist

är att befinna sig i frihet ett tag.....




Övriga genrer av ia VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-02-03 18:07



Bookmark and Share


  alvan
Tänkvärt till tusen! Ja egentligen kan man ju undra. Vad är det som säger att jag just nu är något inte någon reflekterar över...
Denna får mig att fundera, och då på ett positivt sätt!
2006-02-04

  prinscess VIP
ja det kan man väl få vara för en stuind tycker jag
inget fel tycker jag.....
men det är så för mig i allafall
jag har väldigt svårt att vara det
tänker nästan mer på andra än mig själv
men det kanske inte är något fel med det
det blir att man är kärleksfull istället
väldigt bra förmedlat vännen
tack för denna
att du delar med dig
kram till dig
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP