Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gulaterala ljud.

Så j....a trött på de gulaterala ljud du väljer att kalla språk, vill inte veta! Vad din gamla rumskamrats hamsters åtta barn skall heta!

Sliter av mitt öra för att slippa höra! Sliter ut ditt struphuvud med tänderna, utan att förföra!

Spottar ut det utan att svälja, ler och frågar "har jag något mellan tänderna"? Svaret kommer via händerna! Fan, hatar även din skit i teckenform, mängden skit är enorm, din totala brist på insikt är fan abnorm!

Tystnaden som breder ut sig är som bomul för trumhinnan! Så j...a skönt att slippa kakafonin som fanns här innan!




Fri vers av deNeergaard
Läst 367 gånger
Publicerad 2012-09-06 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard