Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans-Trans

Du hör mig
Men du ser mig ej
Du känner mig
En dag blir jag dig
Du behöver inte vara rädd
I mitt huvud är du avklädd
Jag ser ditt sanna jag
Stark och Svag

Kärlek är det du Ser
Kärlek är det du Ger
Kärlek är det du Behöver
Kärlek är det Samhället Söver
Så öppna ditt sinne
Och dela med dig av det vackra där inne!

Så ta nu chansen
Och släpp ut dansen
Ta ut distansen
Och tappa sansen
Så är du snart inne i transen




Fri vers av John Söderstedt
Läst 247 gånger
Publicerad 2012-06-14 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Söderstedt
John Söderstedt