Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke som jag delar upp i två texter ...
Detta är den första ...




Var rädd om ditt liv ...

... och alla dem
du älskar och bryr dig om ...

Ty du vet ej
hur länge du 
får njuta deras närvaro
i ditt liv
och ej heller
hur länge du får
vara en del
av deras liv ...





Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-15 09:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Du har så rätt.
2012-06-15

    ej medlem längre
Usch, nu blir jag lite sorgsen för din skull Peter!
2012-06-15

  Rise Little One
Skrämmande men goda tanken
2012-06-15

  LenaJohansson VIP
mmm..så sant..
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP