Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista tanke-krångel ...
... för några timmar framåt ...




Att nöja sig med att ...

... leva i 
närheten 
eller
i skuggan
av livet

är inte nog ...

Du kan ju
fråga den som dog
och
ej längre får vara med ...

- om du kunde ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-15 10:25



Bookmark and Share


  Magica VIP
Tankeväckande!
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP