Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska ru me hem, eller


fylld med hunger
som kan döda själ
men just då
rädda rädslor

kryper in genom litet öga
kramar på nära håll

ensam i en likadan värld
delar vi säng
ensam i en liten saga
blev vi bara tjugofem

sänkt mörker samlar kyla
mellan dina kramar om
tar jag tacksamt emot
nollgradig gryning

och jag är glad att mitt hem
är din morgon




Fri vers av Laijza
Läst 497 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-16 09:39



Bookmark and Share


  petter rost
"och jag är glad att mitt hem
är din morgon"
Vilka stålande betagande ord! Min uppskattning är ju lite senkommen men det är jag också, på poeter.se. Mycket att läsa, det ena steget får följa det andra eller tvärs om. Och av det jag läst tycker jag mycket om ditt saftiga språk, din brytningar och övergångar som tillsammans gör att jag blir liksom fallande genom texten. En svindlande läsning!
2013-04-28

  Sanningsägaren VIP
inget konstruktivt att komma med
håller med nedanstående
sista stycket är bara så Mmmmm...
SNYGGT!
2012-06-17

  cilax VIP
så lugnt, så lugnt. rädda rädslor,, det är så bra
2012-06-16

  kerstin skriver VIP
jag tycker om den här, jag tänkte skriva att den är komplicerad i sin enkelhet. men det är inte riktigt den känslan jag skulle vilja beskriva. men,

de sista fyra raderna tar jag med mig

// tar jag tacksamt emot
nollgradig gryning

och jag är glad att mitt hem
är din morgon //
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang