Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till vart och ett av mina barn.


Du är en bit av mej




Var gång jag ser på dej
så blir mitt hjärta varmt.
Du är en bit av mej.

För jag har burit dej
under mitt hjärtas slag.
Du är en bit av mej.

Och jag vill visa dej
om livet på vår jord.
Du är en bit av mej.

När det går bra för dej
blir jag så stolt och glad.
Du är en bit av mej.

Då livet jobbigt är för dej,
jag känner av din sorg.
Du är en bit av mej.

Att du mår gott och har det bra
betyder allt ändå.
Du är en bit av mej.

Och kom ihåg; "Jag älskar dej".




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-16 10:57



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Ett berörande innehåll med igenkänningens tecken!
2012-07-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
kärleksamt o fint
2012-06-26

  Maria T
En vacker dikt
till våra barn
2012-06-24

  Lars Hedlin
Underbart skrivet!
2012-06-17

  mare VIP
Precis som jag känner och upplever till mina barn ;)
2012-06-17

  alvan
En moders ömma kärlek... Fint!
2012-06-16

  M M Mannheim VIP
Härlig poesi om förhållandet och med banden mellan en moder (förälder) och ett barn.
2012-06-16

  Palett
Ja, så är det! Fint skildrat !
2012-06-16

  anits VIP
Mycket fint berörande och
tänkvärt skrivet
2012-06-16

    ej medlem längre
just så..! * fint
2012-06-16

  Ljusletaren
Fint ... och passar till oss alla ... av jordens barn.
/kram
2012-06-16

  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP