Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kommer en fortsättning, snart.


Svarta lockar för en pärlande panna






slå du hårdare
jag härdar dig

men din hud
gör mig sjunkande









Fri vers av meeoorw
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-02-03 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw