Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svarta golvluckor



Dagsljuset slog ned,

en morgon att vakna
eller somna.

Jag var insvept i en
oro för dagens glädje.

Rummets gränser
ville hålla mig kvar.

Drömmarna tonade bort,
lagrade i hjärnas tunnelsystem.

I den stora salen,
människor utan ansikten.

Golvet där mina fötter
trampar,

svarta golvluckor.


Jag går in i mig själv.


Drömmar,


lagrade,


kommer ut i
dagsljus.






Fri vers av Peter Boström
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-16 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström