Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aftonstund

jag trodde det var kvällssolen jag såg
som invid horisonten lyste låg
men det var bara Lidl's gula skylt
som med sitt sken min aftonstund förgyllt




Fri vers av Anders P VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-16 21:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, Lidl, verkar kunna erbjuda det mesta...
2012-06-18

    ej medlem längre
Ja, Lidl, verkar kunna erbjuda det mesta...
2012-06-18

  Minkki VIP
*ler*
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP