Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spira, allt av lera


Nu dansar molnen
ner i havet, livet sipprar
genom gräs och sand
Kinder väts
och själar svalkas -

Nu faller ett stilla regn

Nu tystas sorlet
i staden av bruset från
rännstenens forsar, av stuprör
som spelar
och smattrande tak -

Nu faller ett stilla regn

Nu vattnas jorden
och tankarna gror
när damm sköljs bort
i en stund av vila,
där längtan blir synlig
och drömmar spirar -

Nu faller ett stilla regn




Fri vers av miljas
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-17 00:19



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Denna var en text som jag gärna läser om igen. Du skriver väldigt bra.
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet