Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt och innehållslöst


Tomheten

ekar HÖGT
nästan så det värker
i öronen



Tomheten

Gapar,
STORT som ett svart hål
Jag
Famlar men hittar inte
ut



Tomheten

vill bli FYLLD på innehåll
Om jag visste vad
en tomhet njuter av


Längtan är så STOR
där

Tomheten

bor

................................




Fri vers av NågonAnnans
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-17 16:12



Bookmark and Share


  Svante
Det man saknar känner man frånvaron av. Tomhet känns.
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans