Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röd liten gubbe



Idag så har jag ätit av

det bästa sommar´n ger.

Det är en liten gubbe röd,

och jag vill bara ha mer.

Med mycket vispad grädde till

jag njuter så mycket jag kan.

För detta är ingen dröm jag drömt.

Nej, detta är verkligen sant.




Och gott!!!!!




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-17 19:20



Bookmark and Share


  Maria T
Gott, gott, gott
2012-06-24

  bittemi VIP
Vad sugen jag blir när jag läser detta. Härligt!
2012-06-18

  Ljusletaren
En gubbe av jord.
Fint ordat om jordgubben/kram
2012-06-18

  anits VIP
Fina rader om den lilla röda gubben
har själv smakat den i helgen
underbart gott
2012-06-18

    ej medlem längre
gubben röd, i underbara överflöd! gott **
2012-06-17

  Bibbi VIP
Mums.
2012-06-17

    ej medlem längre
Vilken härligt god text!
2012-06-17

    ej medlem längre
Kan nästan känna smaken i munnen av din härliga röda gubbe..mmmm. Tack för en smakupplevelse!
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP