Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veckoavslut med tillhörande funderingar
en halvtimme innen nästa vecka tar sin början ...




En ny vecka tar sig sin början ...

... och en annan 
närmar sig sitt slut ...

Det som väntar
innebär förändring
Om än jag ännu ej
vet på vilket sätt eller hur

Förhoppningar finns
men det enda 
som med säkerhet
kan fastställas redan nu
är

att vad som än nu väntar
blir ingenting längre
vad det varit förut ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-17 23:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så sant. Ha en givande vecka.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP