Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skär

Gud i himlen är, se till mig som armarna skär! Jag har ringt dig upprepade gånger men det har alltid tutat upptaget, din j....l!

Tur för dig att jag har som en armadillo, inget skydd går till spillo!

Det är inte i någon j....a filmiskt lätt nederbörd som tårarna börjar falla, de kommer i snabbköpskassan, tillsammans med blodsmak och galla!

Jag känner mig som ett vidrigt j....a tomrum, ej värt att fyllas, än mindre hyllas!

Slutat önska mig hjälp, spottar ut galla och blod! Förbereder mig för en strid med dem som aldrig fattade, aldrig förstod! Ditt tomma kranium är nu min vidriga fruktskål, din mjuka ryggrad min blivande familjeklenod!




Fri vers (Fri form) av deNeergaard
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-19 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard