Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humhum, jag e att bra dumdum

jag frågade chans på toan
han sa ja
så pussades vi
sen slog han mig

men det gjorde inte ont

mötte honom på centralen
kyssen var oundviklig
han blev kär
så flyttade vi ihop
sen kvävde han mig med lögner

men det gjorde inte ont




Fri vers av Laijza
Läst 407 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-17 11:38



Bookmark and Share


    SchysstaYngve
näävadå humhum på centralen , fråga tjansen på tjotta deju heltokit.., du eju en poet men också rolig me grejerna du fixar me
2008-01-28

  aftermath
tragik utan motstycke
eller kanske rätt vanligt
men inget att acceptera
2008-01-18

    Göte Holmlund
stå upp för fan, innan bergatrollet äter upp dig
2008-01-17

    J.Brodin
Känner igen det där.
2008-01-17

  aol
gillas ja så kan det väl va iblan om inte den djupa känslan fanns
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang