Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brytpunkt


Jag såg en
brytpunkt
i dina ögon idag
det fanns inget
återvändo
bara vägar som sakta
delar sig

Jag hörde en
brytpunkt
i din röst idag
en vag antydan
om en förändring
ett avslut
en vemodig ton
som långsamt
försvann

Dina gester
tog avsked idag
de vittnade om
ett avstånd
en vändning
en brytpunkt




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-06-18 21:04



Bookmark and Share


  surface to air
Väldigt sorgligt men vackert vackert..
2012-07-27

  Minkki VIP
Finstämt
2012-06-19

  © anakreon VIP
Vemodsfärgat avsked.
Gillas skarpt.
Calle
2012-06-19

    maija tuori
liikkuttava texti ..
2012-06-18

    Doll
Tycker mycket om. Djup trots sin enkelhet.
2012-06-18

  ULJO
Berörande och vackert
2012-06-18

  Eva Langrath VIP
Tycker om din uppbyggnad av texten som gör att känslan av oundviklig brytpunkt infinner sig, kanske en positiv sån eller en negativ, båda känslorna infinner sig när jag läser din text.
2012-06-18

  cilax VIP
vackert. Det som kan förnimmas är en lättnad, som om diktjagets hemliga önskan uppfylldes. Eller så cyklar jag på tunn is
2012-06-18

  Yrre VIP
Tycker om den här, ordföljden.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös