Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så lätt att längta efter det som kan verka så bra på avstånd utan att vända sig runt och se vad man redan har.


Du dansande nattfjäril!

Du nattfjäril
som dansar
på mitt fönster
i sommarnatten.
Med fladdrande
orolig längtan
till ljuset
från min lampa.

Se dig omkring,
känn sommarkvällens
ljumma bris.
Se den ljusa
nattens himmel.
Känn doften
av sommaräng.

Dansa du nattfjäril,
dansa ut i sommarnatten!
Dansa dig inte trött
på mitt fönster
du lilla nattfjäril!




Fri vers (Fri form) av Eva Kellett VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-19 22:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra, och fin dikt
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP