Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PENNAN SOM SVÄRD

En liten geografisk kuriosa
om undertecknads karga position

Adressen heter via dolorosa
kulören går i gråa skalans ton

Det är min lilla signatur att gnälla
ty tonerna blir vackrare i moll

Istället för att bittra tårar fälla
ger orden både sol och uppehåll

Pennan som ett svärd kan tyckas vara
blott ett ljus uti en glaciär

Och varför gå med svärd för att försvara
när kriget liksom inte ens är här




Fri vers av zallander
Läst 149 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-20 14:32



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra
2012-06-21

  walborg
Sympatiskt med självdistans som är tilltalande
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander