Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelglasat



Pansar
en mor som skyddar
och som kväver ett barn med sång
och det dalande skrik som dunsar
ned på bläcket av plåt
intill grannens balkong




Fri vers av Processan
Läst 505 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-20 15:24



Bookmark and Share


  cilax VIP
oj, vad starkt. sällan, kanske aldrig, skrivs det om skära, rispa med sådan avmätt, icke påträngande, icke koketterande styrka
2012-06-20

    ej medlem längre
Oj viken styrka det finns i dessa rader

gillar mycket ....
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Processan
Processan