Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istid

Som vi hastat i motljus
vita fläckar mot vinterhimmel

Döda fläcken snett bakom
bara axlar
skrikande is som brytes
i ett gnissel
plötsligt överraskad
det var inte dags

Musiken var en repa
och vi sjöng med

Vad hade vi för val?





Fri vers (Fri form) av Processan
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-17 08:27



Bookmark and Share


  cilax VIP
vitt mot vitt ger inte mycket till vägledning, hörseln skärps då, nyanserna även i en repa
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Processan
Processan