Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beakta




Betrakta mig
jag är ett fall
för civilisationen

Så, behaga mig,
placera något stilrent
i min grotta

Besvära mig?
Bygg en stenmur
runt min eld

Berika mig
viska på latin
i mitt neanderöra

Bevinga mig,
och jag ska aldrig
önska lyfta




Fri vers (Fri form) av Processan
Läst 392 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-01 19:56



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Underfundig i vissa stycken, härlig text
2012-12-10

  Nattviolen VIP
Håller med föregående skrivare. Väldigt sensuellt! En fröjd att läsa.
2012-12-09

    ej medlem längre
Lekfullt, mänskligt, sant. Har nog inte läst något som är så, hur ska man säga ... filosofiskt sensuellt. :-)
2012-10-30

  desert star
sista strofen är magisk
2012-10-02

  cilax VIP
Å, vad fint
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Processan
Processan