Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För säkerhets skull

Jag närmar mig toppen

och jag vet

att det snart är dags att snubbla




Fri vers av Processan
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-04 23:11



Bookmark and Share


  cilax VIP
titeln en trollformel, skyddar mot snubbling
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Processan
Processan