Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mantra

Stig Dagerman gasade ihjäl sig i en bil
Ett barn dör i en mage
måste krystas ändå
En äldre man har just fötts
på nytt i Thailand
Ett syskon hoppar ut framför ett tåg
Ett barn kvar att förlora
En mormor får diagnosen cancer
Ett barnbarn slår sin klasskamrat
En tatuerad man drunknar och flyter till Finland
identifieras över telefonen på behandlingshemmet
En kvinna förs bort från sina barn
i koncentrationslägret i flyktinglägret i kriget i Syrien i Jugoslavien i Irak i Sverige från en balkong
En journalist sitter bunden i ett afrikanskt fängelse
En flicka sväljer sperma i en skog
hon kräks över barren och kottarna
Palme går på bio med sin fru
Vietnamesiska öron i amerikanska burkar
En pappa dricker sprit i sin lägenhet
fotot på dottern 6 år
En mamma i ett badkar
heroinet spyorna sonen
Studenten läser Stig Dagerman
sorgen skulden
En halv familj spolas bort av en våg
En katt skriker i en torktumlare
Norska ungdomar avrättas på en ö
En syrisk flicka våldtas med en flaska
En kanin får sin päls avriven
En pojke gråter vid teven
Stig Dagerman
En man slår en kvinna över höger tinning
och höjer volymen
Magnus Uggla
Det känns varmt
Jag försöker andas och gå till bussen
Det är fem plusgrader på julafton
Stig Dagerman
gas
Ön
Skriket




Fri vers av Processan
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-10 23:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra jargon och ton..gillas!
2014-01-11

  cilax VIP
gillar flödet
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Processan
Processan