Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glas

jag var miljarder sandkorn
under dina semesterfötter
nu är jag bördan
på din överbelamrade diskbänk

du kan köpa mig billigt på Ikea
och returera min kropp när du önskar




Fri vers (Fri form) av Processan
Läst 382 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-12 20:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wow mycket bra och stark!
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Processan
Processan