Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktfågeln

Där inne någonstans
vill jag få kontakt,
kontakt med mitt verkliga jag,
våga se utan att vara rädd
rädd för den smärta som nästlat sig fast.

Jag står utanför,
vill så gärna in,
där bor det så mycket gott,
bygga ett tryggt förhållande
till min själ.

Orkar inte kämpa emot,
vill in,,
saknar den jag är
den jag som måste uttryckas
det som måste förankras
för att jag skall bli

HEL igen......




Fri vers av NågonAnnans
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-20 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans