Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var rädda om dem ni älskar, Besök varandra så mycket ni kan, när tid finns... Jag tog i lite här men undermeningen förstår ni säkert


UNDANBEDES!!


All uppvaktning på min 100-årsdag
undanbedes vänligen men BESTÄMT!
För finns ni inte HÄR nu
så är ni inte välkomna då heller
...............................




Fri vers av NågonAnnans
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-20 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans