Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur sängkammar tankar.








Det är inte hur du andas utan hur

andetagen tar tag

Och hur himlen öppnar sig till ny dag, hur gräset står stolt, manshögt
och hur löven sakta rör sig

som din bröstkorg

när du sover nära dag..




Fri vers av Yrre VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-20 23:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blixtrande yrratorium!
2012-06-21

    ej medlem längre
Intimt,


sensibelt.
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP