Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ZZZZzzZZzzooov



Mental medvetenhet ÄR

att

INTE sova för det eller dem som behöver en...

Det hjälper inte bara att tänka bra tankar

HANDLA efter det också


empatilösa och blinda finns det gott om
i detta
samhälle !!

OCH

Något som kallar sig för regering

rider högt


ännu HÖGRE på sina
landssmida
"dalahästar"
....

guppeligupp
vilken
OMEDVETENHET de stackrarna
siter inne med...



MYCKET vill alltid ha MER



........




Fri vers av NågonAnnans
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-21 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans