Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finaste J-E men hans telefonsamtal dröjer :(


Jan-Erik


Fattas mig

alltid lika go och snäll

och


förälskad i MIG!

Kanske det blir en kär dans till midsommar tid




Fri vers av NågonAnnans
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-21 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans