Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg en fru idag och där stod hon med sina matkassar från ICA, fyllda av jordgubbar, grädde, sill och längtan efter sol... Och där satt han - likblek och alldeles kall...




även älskade dör...

en kall tystnad slog henne
när hon plötsligt klev in
ett hjärtskärande skri
tårar fuktande hennes kind

hennes kropp skälvde

utan ord med vidöppen mun 
och en tom blick
av livet som lämnat
henne ensam...





Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-22 00:43



Bookmark and Share


  Maria T
Stark skildring av det
svåraste
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric