Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ju ändå Midsommarafton idag ...
Det är den enda ursäkt jag har

om inte du har ett bättre förslag ...




Om du är riktigt snäll ...

... skulle jag kunna
älska med dig
morgon
middag
kväll
likväl 
igår som idag
i flera år

Ty ingenting
är vackrare för mig
än att
tillsammans med dig

gråta alla glädjetårar
och skratta alla våra skratt

Dag som natt ...

Du får
om du vill
för mig finnas till

Ty det finns ingenting
jag hellre vill ...

Om än jag för stunden
mest av allt
önskar mig
att den dig
jag här talar till
som för mig är ämnad

hjälper till 
att återföra
den detalj 
i detta sammanhang
vilken jag låtit 
få förbli utelämnad

Ty ännu vet jag ej
vem denna den dig
som är ämnad för mig
ens är

Om än jag hoppas
att snart dig få möta
du underbara, vackra
fina alldeles för söta
som jag så innerligt
önskar en dag för evigt
få hålla så kär

Du fattas mig!

Men än mer 
jag från djupet
av min själ
och det allra innersta
av mitt hjärta
känner att jag behöver
inte bara få visa att
utan även få uttala

hur mycket jag älskar dig ...

Söker genom affirmation
få min önskan om dig
förverkligad och bekräftad

Så känn dig välkommen
när helst du så vill
för mig visa att du finns till

En Midsommarafton
som den det är 
här och nu idag

finns det nog ingen man
som mer än mig
skulle välkomna dig

än den hopplöst obotlige romantiker
som utan undantag
på någon som dig
ständigt ännu väntar

varje dag ...

 

 

 




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-22 05:12



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vem vet, kanske att i den magiska midsommarnatten - kanske att du träffar henne :-)
2012-06-22

    ej medlem längre
Ha en god midsommar

hur det än blir och är ...

längtansfulla rader ...
2012-06-22

  Rise Little One
Önskar dig en underbar fin midsommar med allt vad det innebär. Må Din önskan bli uppfylld just på denna dag.

Många varma midsommarkramar från mig till dig Peter.
2012-06-22

    ej medlem längre
Jag binder dig en midsommarkrans att bära
av glädje, kärlek och tröst
bär den på ditt ömma huvud
eller bara nära ditt bröst!
2012-06-22

  Kjell A. H Lundin
Jag bjuder dig en midsommarkram för dina längtansfulla ord och hoppas din önskan uppfylls!
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP