Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppslig värk


Jag lider av kroppslig värk
som kommer från själen
packningen börjar bli alltför
tung.




Fri vers av NågonAnnans
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-22 13:47



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Känner igen den känslan, det är jobbigt
2012-06-22

  träsnidaren
aj aj...känner uigen mig i detta. Bra formulerat!
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans