Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du doftar sensuellt

Min vän
du doftar så sensuellt
jag kan ligga bredvid dig länge,länge.
dra in den där speciella doften av dig,
genom mina näsborrar,



när vi älskat

Den doften är fylld av liv
Den doften är fylld av kärlek
Den doften är en uppfylld doft av glädje
och

tacksamhet av livet självt
....................................




Fri vers av NågonAnnans
Läst 274 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-06-22 19:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlighetens essens
2012-07-01

  Daniela I
Så fint skrivet
2012-06-23

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2012-06-23

  rökfyllda_nätstrumpor
När jag har älskat känner jag doft av kön och (tjäderfjäder)svett (min partner är tjäder). Men jag är ju bara ett djur (dront (Didus ineptis)).
2012-06-22

    tatanka
Det värmer att höra, kul för dig!
2012-06-22

  Peter Kohlm VIP
Såååååååå fin
2012-06-22

    ej medlem längre
Dina ord känns att läsa...underbara.
2012-06-22

    ej medlem längre
En ljuvlig sinnlighet att läsa.
2012-06-22

  Dufvenberg
Otroligt fint!!
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans