Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med anledning av att Ecuador aktualiserats med Julian Assanges resplaner repriserar jag här denna sjuka limerick från min första limerickpocket, Doktor Limericks skrattsalva.


Present till en snål djurplågare

En liten tandkarp från Ecuador

blir han säkert glad om han får

speciellt en guppykrabat

som kräver lite mat

ja, som sig nog nöjer med mjäll från hans hår.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-23 11:02



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja minsta "fjäll" en läckerbit
även för den men liten aptit
och mår sen så gott
på detta"dropp" den fått
och växer till sig i sitt gebit
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick