Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röst i natten




Det viskar en röst

i den stilla natten

till den som behöver ro.

"Du är inte ensam

mitt älskade barn,

allt du behöver är tro

att jag finns vid din sida,

att jag bär dej ibland,

att jag tröstar dej när du är rädd,

att jag ger dej mitt bröd

och står vakande sen,

när du vilar uti din bädd".




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-24 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gott att höra den rösten . . .
2012-07-02

  Bengt VIP
Vilken fin dikt att läsa om natten! :-)
2012-06-30

  Lars Hedlin
Vacker och sannt!
2012-06-26

  Siggesdotter
Tack för de tröstande orden"
2012-06-25

  anits VIP
Fina berörande rader
2012-06-25

  Maria T
Som en aftonbön
2012-06-24

  Ljusletaren
Så lika dina ord är en dikt om Gud som jag har läst förr ;-)
Fint/kram
2012-06-24

    ej medlem längre
Tillit.
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP