Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:(


Du var mitt allt!!

Du var mitt allt, det var du som gav mig hopp här i livet!
Det var du som gjorde så att jag mådde bra, det var du som gjorde mig lycklig men samtidigt gjorde mig så olycklig.
Du fanns i mtt liv och det kändes så bra även om vi inte alltid var överäns med varandra så fanns vi där för varandra!
Men nu är dom dagarna över, dom tog slut så fort. allting gick så fort ena stunden var allting jätte bra och plötsligt så vänder allting och allting försvann.
jag önskar att kunde ha varit bättre slut mellan oss och inte så drastiskt.
DU kommer alltid finns i mitt hjärta du har en speciell plats hos mig och det kommer du alltid att ha.
Men en dag så kanske vi kan träffas igen som bara vänner det önskar jag mig!!




Fri vers av Nettisch
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-02-05 11:44



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
blir lite ledsen i hjärtat när jag läser, gumman...
*hålla om*
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch