Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hittade en dikt som en kompis skrev till oss saknar er massa saknar våran treo

 

 




Nettan & Tc

 

Nettan och Tc,
två tjejer som jag känner,
som blivit för mig riktigt kära vänner.

Nettan och Tc,
från Augusti i fjol,
låt oss börja med Tc som oftast går klädd (i prickig!) i kjol!

Tc hon är rapp i käften som få,
men det "är på ett kärleksfullt sätt" så låt gå ;)
Har "speciell punkt" där jag av "misstag"kan göra dig illa,
fattar fortfarande inte var det va för speciellt med han i hockey-frilla?
"mörk,liten och bitter"
men jag har sett igenom dig ditt hjärta är fullt av en massa glöd och glitter!

Sen har vi Nettan och INTE ANETTE!
"hur kan det vara så svårt att fatta när det är så lätt?"
Oftast klädd i hip-hop kläder och killtokig som få,
men kom igen nettan, att samma kväll hångla med två?
Mutter,tror inte på sig själv och stön,
du har missat det gumman,men du är helskön!!

Nettan och Tc,
två tjejer som jag känner,
som blivit för mig riktigt nära vänner.




Fri vers av Nettisch
Läst 526 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-14 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch