Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till vårat första barn som fick missfall i tredje månaden med


den 7/7-08 dog en bit av mig

Den 7/7-08

dog en bit av mig

den dan ja fick reda på att ja hade fått missfall

vårat första barn blev inte till,

vi gladde oss verkligen att bli föräldrar

och det kändes helt underbart .

Nu måste man berarbeta den här känslan

och det kommer att ta tid men

när kroppen är återställd o jag känner mig redo

så kommer vi förska igen.

Men vårat första barn kommer alltid finnas i våra hjärtan




Fri vers av Nettisch
Läst 640 gånger
Publicerad 2008-07-08 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch