Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ctrl alt delete

 

 

 

Vad får dig tro

att jag

skulle bry mig

att du ens existerat

i mitt liv

 

Vad får dig tro

att dina ord

skulle påverka mig nu

som dom en gång gjorde

 

Vad får dig tro

att du någonsin

kan få mig att tro

på det du säger

 

Du skapade ett liv

som blev ett fängelse

vad får dig tro

att jag vill komma tillbaka

 

Du är inte värd

mina tankar

du är inte värd

min oro

Du är inte värd

min tillit eller sympati

 

Du fick mig att inse

vem jag var

det var ditt största misstag

så hur hårt du än slår

hur hårt du än tror

så finns jag inte

i din värld

 

Jag har tryckt på

ctrl alt delet

 

borta

 

vem är du?

 

 

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 804 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-19 14:49



Bookmark and Share


  barfota
Super!
2007-04-15

  marjasara
Jösses va bra:) Är grymt imponerad..
Klar femma!!
2006-07-31

  Agnes
*smock* ... en rak härlig swing och knock out!

Det är som om man hör datorns brus i relationen och när du trycker ctrl alt delete tystnar också din text.... så grymt fyndigt! Å vad jag älskar dina *grrr*-texter.... det spritter i kroppen... och jag börjar bli långrandig *fniss!*
2006-05-19

  Nettisch
Vilken bra dikt
bort med han bara
satt här om dagen och gjorde detsamma om mitt ex han finns inte längre i min värld
ctrl alt delete
såhimla bra
måste bokmärka denna för at påminna mig själv om att han inte finns i mitt liv längre,...
2006-05-19

  mb74
låter som du har kastat bort något dåligt,bra:)
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP