Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CT




det känns bra

När jag pratar med dig så känns allt så underbart,

att få höra din röst

får mitt hjärta att hoppa högt.

 

Allt känns så bra

nästan för bra, hur kan det kännas så här!.

Vi har ju aldrig träffats.

 

 

Blir rädd,

blir rädd att det klickar så bra

det känns som det ska vara du och jag.

men samtidigt blir ja rädd

när vi ska ses, tänk om det inte blir bra,

tänk om det inte klickar.

 

 

vill inte hoppas vill inte tro

men det finns där ändå,

både hoppet o tron

att det kan bli du och jag.  

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nettisch
Läst 505 gånger
Publicerad 2007-07-14 19:32



Bookmark and Share


  nettizen
Japp! Och friskt vågat hälften vunnet...
Min make snokade rätt på mig via nätet.... rätt friskt vågat det med då han bor i Tyskland men är amerikan. Så allt kan hända om man bara vågar chansa. :)

Lycka till!
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch